سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

Blog Article

فلاشینگ عرشه با عمق‌های متفاوت نیاز به اجرای قالب بندی را که کاری پر هزینه و زمان بر است حذف خواهد.

در مرحله اول اجرای سقف عرشه فولادی، ورق‌های گالوانیزه بر روی دهانه‌ها و تیرهای نگهدارنده چیده می‌شوند. وزن ورق سقف عرشه فولادی به ابعاد آن بستگی دارد.

این نوع سقف کاهش ضخامت سقف و در نتیجه، صرفه جویی در مصالح و هزینه را در پی دارد.

از کارخانجات معروفی که این ورق ها را با کیفیت بالا تولید می کنند می توان به کارخانه امیرکبیر کاشان، هفت الماس قزوین، تاراز شهرکرد و فولاد مبارکه اصفهان اشاره نمود. همچنین در بازار، ورقهای گالوانیزه وارداتی مانند ورق هندی، قزاق، اوکراین و چینی موجود می باشد.

از دیگر مزایای این سیستم این است که امکان اجرای آن در بیشتر شرایط آب و هوایی ممکن بوده و بدین وسیله از بروز تاخیرات جلوگیری خواهد شد.

همچنین ورق گالوانیزه شهرکرد و تاراز نیز می توانند انتخاب‌های مناسبی باشند.

گام عرشه فولادی سقف، ارتفاع از کف ورق تا بالاترین نقطه ذوزنقه ورق عرشه فولادی است. عرشه فولادی سقف به شکل پروفیل‌های مختلف ساخته می‌شود.

نصب پیچ و مهره‌ها با استفاده از دستگاه‌های مربوطه و با فشار مناسب.

این مرحله به روش دستی و یا مش‌های آماده بر روی ورق انجام می‌شود. روش دستی در واقع همان بستن میلگرد و مفتول است.

مهندس طراح عرشه باید الزامات مقاوت در برابر حریق را در طراحی سقف عرشه فولادی در نظر بگیرد. الزامات حریق ممکن است حاکم بر مقادیر مقاومت و جرم حجمی بتن باشد.

ویژگی‌های منحصر به فرد عرشه فولادی نظیر نسبت مقاومت به وزن پایین، هزینه کم و اجرای ساده باعث کاربرد گسترده آن در ساخت سقف عرشه فولادی و کف کامپوزیتی سازه‌های مختلف شده است.

یکی دیگر از مزایای سقف های عرشه فولادی اجرای همزمان بتن ریزی چندین سقف می باشد. می توان مرحله بتن ریزی را برای چندین طبقه به طور همزمان اجرا کرد چون شمع بندی در این نوع سقف ها حذف شده است، بنابراین اجرای بتن ریزی با سرعت بالاتری انجام می گردد.

صرف نظر از تسطیح بتن با روش همیشگی تخته ماله ، امکان پرداخت نسبی بتن با کیفیتی بسیار بالاتر نسبت به تخته ماله توسط ماله پروانه نیز وجود دارد . عملیات تسطیح با ماله پروانه به دو صورت انجام می گردد :

همچنین در این فرایند معمولاً قبل سقف عرشه فولادی از قرارگیری گل‌میخ یک حلقه سرامیکی در محل جوش قرار می‌گیرد تا از حوضچه مذاب ایجاد شده در لحظه ایجاد قوس الکتریکی محافظت نماید.

Report this page